Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége

Családi Nap - Puskin Művelődési Ház

Színes kavalkádunkban sok játék, jelnyelvi vers, bűvész, sportlehetőségek (tánc, kosár, foci, darst, via ferrata, asztalitenisz), este deaf pub várja az érdeklődőket. Egész napos rendezvényünk programjai közt szerepel egy szakmai kerekasztal-beszélgetés is.

Helyszín: 2800 Tatabánya, Kossuth Lajos u. 4. (Google Térkép)

Időpont: 2021. augusztus 14.


Regisztrálok a rendezvényre

Ebédet kérsz? *

A KEMSINA SE bankszámlaszámára kérjük utalni az ebéd árát.

OTP Bank
11740009-20062929

Fontos tudnivalók az átutalásról:

  • A közleményben szerepeljen a résztvevő neve és az adomány szó! Ha a név és az adomány szó nem szerepel a befizetés közleményében, akkor nem tudjuk elfogadni a befizetést.
  • Figyelem: az étkezés díját lehet összevontan utalni több személy számára. Ebben az esetben az adomány szó mellett minden személy nevét kérjük beírni a közleménybe.
  • Minden esetben pontos összeget utalj, se többet, se kevesebbet! Amennyiben véletlenül kevesebb összeget utaltál át, kérjük, a maradék összeget is mihamarabb utald át (a közleményben továbbra is szerepeljen a név és az adomány szó)!
  • Legkésőbb augusztus 10-ig kérjük elutalni az étkezési költségét, a rendezvény helyszínén már nem lesz lehetőséged készpénzzel, vagy más módon ebédet fizetni.

A rendezvény során számos ingyenes kísérő program közül lehet választani. Az alábbi programokra azonban külön regisztráció szükséges, ha szeretnél valamelyiken részt venni:

DOTTO

20 perces kisvasutas városnézés után érkezés a Turulhoz, ahol 1 órás via ferrata vagy séta lehetőség vár. Egy dottóban 50 fő mehet fel, és ebből max. 20 fő tud via ferratazni.

Via ferrata

Via ferrata = "vasalt út": hegyi út, mászás fémkábelek, fogások, létrák és hidak segítségével. A 3 különböző nehézségi szintű pálya a Kő-hegyen, a Turulnál található. (A Turul gyalogosan, busszal, vagy autóval is megközelíthető.) Gyerekek 14 év felett, szülői hozzájárulással vehetnek részt! Idősávonként max. 20-20 fő jelentkezését várjuk a programra.

Kosár

5 + 1 fős csapatok jelentkezését várjuk. A meccsek hossza 10 perc


Foci

5 + 1 fős csapatok jelentkezését várjuk. A meccsek hossza 10 perc


Darts

Egyéni jelentkezéseket várunk

Asztalitenisz

Egyéni jelentkezéseket várunk

A programváltoztatás jogát fenntartjuk. A programokon mindenki saját felelősségre vesz részt.

Kérdés esetén keresd Ablonczy Etát, e-mail: